Book et møde

Webdesign og marketing der giver resultater

Global Image arbejder resultatorienteret, og hjælper dig og din virksomhed med at skabe resultater

Webbureau i København og Aarhus

Global Image er et moderne webbureau med hovedesæde i København. Global Image stræber efter at udarbejde flotte og funktionsdygtige webløsninger, til alt fra den lille enkeltmandsvirksomhed til det store Anpartsselskab. Vi har både erfaring med at lave hjemmeside løsninger der passer til dig som frisør, murer, tømrer osv. Men også til jeres virksomhed, som sælger event billetter, skal bruge en webshop eller et professionel digitalt udtryk til jeres virksomhed. Hos Global Image er der ikke nogen kunde der er for stor eller for lille.

Hos Global Image er mottoet: Som udgangspunkt er alt muligt

Med både kontor i Århus og København, og moderne teknologi, dækker vi det meste af landet. Så om du er kunde fra København K eller Skagen, så kan vi levere din nye web løsning.

Vores kunder er kvalitetsbevidste, og vil have resultater. Vi skaber de resultater!

En af vores konsulenter, kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak med jer, om netop jeres behov. Vi kan give et rigtig godt tilbud på en webløsning, der passer til netop dine/jeres behov. Ring til os, eller bed om at blive kontaktet nu.

Book et møde

Hos Global Image, tager vi hånd om dig som kunde, fra start til slut. Vi starter med et møde face-to-face, derefter modtager du en demo side fra en af vores webudviklere. Når du har modtaget demosiden, vil udvikleren i samarbejde med dig forvandle demosiden til en færdig hjemmeside, som netop du ønsker at den skal være. Du kan evt. læse mere om vores procedure her.

Når en side er færdigudviklet, og klar til at blive lagt online, sørger Global Image for det hele. Når vi har fået GO fra kunden, sørger en af vores webudviklere for, at alt bliver opsat til din hjemmeside. Den indebærer bl.a. redelegering af domæne, opsætning af mail, tilmelding til Google Search Console, opsætning af SEO værktøj og opsætning af backup osv.

Du behøver ikke røre en finger!

Når alt er klaret, siden er online og det spiller, MEN du vil have ændre noget tekst, og ved ikke hvad du skal gøre. Så frygt ej! Vi yder selvfølgelig support til vores kunder, uden at det skal koste en formue. Du er altid velkommen til at ringe på 50801080, skrive til support@global-image.dk eller selv prøve ved hjælp af vores vidensdatabase.

Se nogle af vores tidligere afsluttede opgaver

Skal vi stå for din næste digitale løsning? Kontakt os med det samme, og få et uforpligtende tilbud.

Book et møde